00385 1 2409 146 info-zg@zoo-hobby.eu

Poštovani,

 

sigurnost naših kupaca i ljubimaca jako nam je važna. Želimo biti dosljedni u svojoj odgovornosti i informirati kupce o mogućim opasnostima, sigurnosnim opaskama, upozorenjima o proizvodima te povlačenju proizvoda.

U svrhu predostrožnosti, a vezano za zaštitu vaših ljubimaca, neškodljivo uklanjamo iz prodaje NATURES MENU BARF TRADITIONAL težine 300 g proizvođača Natures Menu na adresi Threxton Road lndustrial Estate, Watton, Norfolk, lP25 6NG iz Velike Britanije.

Analizom uzorka navedenog proizvoda, koje je proveo Državni inspektorat (Veterinarska inspekcija), utvrđene su vrijednosti Enterobacteriaceae iznad MDK (maksimalno dopuštenih količina) na artiklu s LOT brojem G8225(3000) i istekom roka trajanja 09.10.2019.

Predostrožnosti radi, odlučili smo neškodljivo ukloniti svu količinu navedenog proizvoda bez obzira na LOT broj i istek roka. Možete ga vratiti u bilo koju Zoo City poslovnicu ili drugo prodajno mjesto na kojem ste kupili proizvod te će Vam odgovarajući novčani iznos biti vraćen. U skladu s upozorenjima i sigurnosnim opaskama, molimo Vas da postupite onako kako je u obavijesti navedeno.

Jako nam je žao na nastalim neugodnostima.

Ljubav prema ljubimcima je nešto što dijelimo i nešto čime se zajedno vodimo svaki dan.

 

 

Zoo Hobby d.o.o.

U Zagrebu, 14. lipnja 2019. godine